Livet i skolan

Hej mina vänner.. Jag är sjukt dålig på att uppdatera här och desstutom läggs det upp mer bilder osv på Facebook samt instagram - ailajoanna. Hur som helst kan jag skriva ner lite hur dagarna sett ut här borta.
Första veckan så började alla skolan samtidigt, 95danskar och ut över det även svenska, norkska, finska och engelska i samma grupp. Flest efter danskarna är norskarna. Vi delades upp i två grupper, danskarna för sig och resten tillsammans dock arbetar international dvs England själva. Kursen sm jag går i delas tillsammans med de norska gänget så man blir en riktig hejare på norska i alla dessa former samt engelska vilket är sjukt kul. Varannan vecka går man i skolan på förmiddagen 08.00-14.00 och eftermiddagen 14.00-19.00. Denna vecka, dvs vecka nummer 3 så går vi eftermiddag.
Det är skönt på olika sätt, går man eftermiddag så har man hela förmiddagen på sig att plugga sola bada osv medans man kan sova ut och festa kanske en aning mer om man går eftermiddag. Hur som haver så är skolan jätte tuff. Det är svårt , mycket att lära sig och det är ingen dans på rosor. I samband med det så är det massa aktiviteter som mexican night party, white party, party boat, poolparty samt mycket mer som anordnas. Samtidigt ska man kunna 5nya drinkar varje dag, då man ska kunna göra dom och i rätt ordning samt antal cl, vilket ska freepouras upp i exakta mängd!
I och med det så klarade jag free pouring testet igår vilket kändes så jävla bra..!
Idag har vi teorilektion vilket är väldigt skönt . Vi har teori hela dagarna på onsdagar där vi går igenom alkoholvett, historia och massa bra saker man bör veta om. Idag är det likörer och öl som står på schemat och självklart provsmakas allting. Fin onsdag - lilllördag!
På måndag har vi flairing test ( kasta med flaskor ) och idag pluggar jag champagne cocktails!
Varje dag levererar sol och varje dag är varmare än 40grader. Nu ska jag tagga beachen och sedan skolan!!
Mer specifikt vad som hänt varje dag sen vi kom hit ska jag skriva sen eftersom jag skrivit i varje dag i en bok, haha kan vara värt att läsa i och med att det är riktigt sjuka saker!
Ha det bra så länge, xbox